В Івано-Франківську нацгвардієць із собакою Лорд затримали грабіжника

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську під час патрулювання нацгвардієць з вівчаркою Лорд затримали чоловіка, який напав на жінку та намагався вкрасти у неї речі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Західного територіального управління Національної гвардії України.

Як йдеться у дописі, під час патрулювання в одному з міських парків бійці Нацгвардії з вівчаркою почули крики та побачили жінку, на яку напав чоловік. Він намагався видерти в неї з рук сумку.

“Вдаривши жінку по голові, чоловік почав тікати разом з речами. Німецька вівчарка Лорд разом зі своїм напарником-гвардійцем зреагували миттєво. Пес затримав правопорушника, а сумку з особистими речами повернули потерпілій”, — йдеться у дописі.

В Івано-Франківську нацгвардієць із собакою Лорд затримали грабіжника
Вівчарка Лорд. Фото: Facebook/Національна Гвардія України

Нацгвардійці з’ясували, що нападник — місцевий житель, який неодноразово притягувався до відповідальності за подібні злочини. Його передали працівникам поліції.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.