Марцінків доручив придбати сотню біотуалетів на випадок проблем з водопостачанням у місті

Війна, Новини, Суспільство

Івано-Франківськ готується до можливих проблем з електро- та водопостачанням, які можуть спричинити ворожі обстріли об’єктів критичної інфраструктури.

Сьогодні під час оперативної наради міський голова Руслан Марцінків дав декілька доручень комунальникам, аби підготуватися до таких ситуацій,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на KУРС.

Зокрема, мер доручив підлеглим забезпечити 100 біотуалетів, які у разі потреби розгорнуть у місті. Для автономної роботи 50 прихистків, які облаштовують у місті, мають придбати електрогенератори.

Також Марцінків зазначив, що у разі відсутності електроенергії робота генераторів зможе забезпечити подачу води лише до третього поверху, бо, на жаль, тиску може не вистачити на більшу потужність.

Тому керівництву КП “Івано-Франківськводоекотехпром” доручено опрацювати питання щодо роботи гідрантів, де люди могли б набирати технічну воду.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.