За 8 місяців прикарпатські правоохоронці отримали близько 146 тисяч викликів на 102

Без рубрики

В середньому правоохоронці опрацьовували по 550-600 звернення за добу.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу поліції Івано-Франківщини.

За вісім місяців широкомасштабної війни прикарпатська поліція отримала та опрацювала близько 146 тисяч повідомлень від громадян.

За цей період оператори лінії 102 отримали та опрацювали 145 802 виклики.

“Основна частина з них — повідомлення інформаційного характеру, інша частина — кримінального. Також, жодна доба не минає без звернень, які зовсім не стосуються компетенції поліції. З перших секунд телефонної розмови оператор фіксує інформацію і, паралельно, передає її диспетчеру, який вже приймає рішення, які наряди поліції мають виїхати на місце події”,– зазначають у поліції.

У поліції області працює оновлений додатковий телефон для прийняття повідомлень: + 380673450015.

Також, можна надсилати повідомлення на сторінку у фейсбук «Поліція Івано-Франківської області» за посиланням – https://www.facebook.com/frankivsk.police/, або ж звертатися у чат-бот @ifpolice_bot в Telegram.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.