У Долині підлітки застрягли посеред озера на плавучому будинку для лебедів (відео)

Відео-новини, ДІТИ, Новини, Суспільство

На міському озері у місті Долина рятувальники врятували трьох хлопців, які хотіли зробити фото на плавучому будинку для лебедів, а натомість опинились посеред озера.

23 жовтня о 16:07 до рятувальників міста Долина зателефонував перехожий та повідомив, що на міському озері на відстані орієнтовно 70 метрів від берега на плавучому будинку для лебедів плавають троє людей.

Про це передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

До місця події одразу було направлено рятувальників, які за допомогою човна дісталися до потерпілих та доставили їх у задовільному стані на берег.

Як пізніше з’ясувалося, двоє 15-річних підлітків та їх повнолітній друг, вирішили сфотографуватися на плаваючому будиночку, що був прив’язаний до пірсу, але згодом будиночок почав відпливати від берега і троє людей опинилися посередині озера.

Всі врятовані у задовільному стані, допомоги медиків не потребували.

Хлопці подякували рятувальникам за допомогу та пообіцяли, що більше ніколи не будуть ризикувати життям заради фото.


Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.