На Франківщині вранці сили ППО зафіксували ракети, що зникли з радарів

Новини

Вранці 22 жовтня під час повітряної тривоги над деякими громадами Івано-Франківської області сили протиповітряної оборони зафіксували російські ракети, що зникли з радарів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Долинської тергромади Івана Диріва.

З його слів, ракети у повітрі сили ППО зафіксували приблизно о 8:40. Військові припускають, що вони могли впасти на території Долинської, Вигодської, Рожнятівської чи Болехівської громад, адже інформації про їхнє збиття чи влучання у цілі не надходило.

“Просимо старост, місцевих жителів у випадку виявлення ракет одразу повідомити, не наближатися до них до приїзду вибухотехніків та слідчо-оперативно групи. Фото та відео не поширювати”, — йдеться у повідомленні.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.