Мешканці окупованих територій почали масово позбуватися рублів – мер Мелітополя

Війна, Новини, Політика

Мер Мелітополя Іван Федоров заявляє, що жителі тимчасово окупованих територій почали масово позбуватися рублів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Федорова у Telegram і в ефірі телемарафону.

“Ми чуємо тенденції, які є з Херсона, про те, що всі масово починають відмовлятися від рубля. І починають застосовувати курс 5 рублів до однієї гривні. Наприклад, на заправках не продають вже за рублі.

Така ж сама тенденція розпочалася в тимчасово окупованому Мелітополі. Наші люди чинять супротив і показують, що вони не хочуть використовувати рубль в обігу.

Сьогодні є проблема з тим, що в усіх торгових точках використовується масово гривня, і це рашистів дратує, тому вони організовують якісь патрулі для перевірки застосування рубля і так далі”.

Федоров зазначив, що люди на окупованих територіях поспішають позбавитися рублів, а гривні бережуть, бо вірять у близьку деокупацію.

“Варто пам’ятати: після деокупації всі російські рублі миттєво перетворяться у “фантики”, бо їх обіг в Україні суворо заборонений”, – нагадав мер Мелітополя.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.