Лукашенку показали білоруські безпілотники (фото)

Війна, Новини, Політика

Самопроголошений “президент” Білорусі Олександр Лукашенко відвідав полігон Обуз-Лесновський у Брестській області, де співробітники “Держкомвійськпрому” показали йому безпілотні літальні апарати білоруського виробництва та іншу військову техніку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на білоруське держагентство “БЕЛТА” та телеграм-канал Лукашенка “Пул первого”.

Згідно з повідомленнями, зокрема, Лукашенко оглянув безпілотні авіаційні комплекси, які стоять на озброєнні армії, а також “перспективні розробки”.

 

Білоруський безпілотник “Миротворець”
ФОТО: “БЕЛТА”

“Ти ж не просто показуєш в єдиному екземплярі зразок. Будь-який зразок зараз на фронт – і він воює? Не дай боже, мені доповідатимуть, що ти тут показухою займався, — це біда…

Хто купує, тому й будемо продавати. Небажано, звичайно, щоб наші зразки воювали в Україні: все-таки свої люди”.

 
 
 
 

 

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.