Пропагандистам рф вказали, як розповідати про “воєнний стан”: наче нічого не змінилось

Війна, Новини, Політика

Державні та провладні російські ЗМІ отримали з Кремля чергову методичку, як висвітлювати введення президентом країни-агресора Володимиром Путіним “воєнного стану” на окупованих українських територіях.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на видання “Meduza”

 “Нові “рекомендації” починаються з ключової вказівки для пропаганди: “Важливо заспокоїти аудиторію – нічого суттєвого не змінилося!”

На підтвердження цієї тези, вказують в Адміністрації президента РФ, пропагандисти мають розповідати, що “воєнний стан” оголошено “тільки на чотирьох територіях”, окупованих Росією, де він або вже був запроваджений до “приєднання до Росії”, або “діяв за фактичним станом речей”.

Обмеження, які запроваджуються в інших регіонах “рекомендується” пояснювати турботою про “захист критично важливої інфраструктури”.

Кремль “радить” пропагандистам проводити паралель між введенням “воєнного стану” та російським досвідом боротьби з ковідом.

Також пропагандистам “рекомендують” зробити акцент на тому, що тепер чиновники займуться “мобілізацією промисловості, орієнтуванням економіки на роботу під завдання армії та заходами підтримки мобілізованих та їхніх сімей”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.