З вечора неділі по Україні летіли 43 дрони-камікадзе, збито 37 – Повітряні сили

Війна, Новини, Суспільство

З вечора неділі знищено 37 дронів-камікадзе, якими Росія атакувала Україну.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат на брифінгу в медіацентрі “Україна” та в ефірі національного телемарафону

“43 (дрони), летіли усі з півдня, 37 – знищено. Усі сили та засоби і авіація і зенітні ракетні комплекси та інші сили оборони були залучені. Щонайменше 86% – це знищені “Шахеди”. Це доволі непоганий результат.

Справді, дайте військовим робити свою роботу. Не потрібно з вікна шмаляти, тому що кулі в густонаселених містах, повертаються потім на голову людей”.

Наразі по всій Україні триває вже друга довго повітряна тривога. 17 жовтня Росія масовано атакє Україну дронами-камікадзе іранського виробництва.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.