Любомир – людина, яка завжди говорила правду (фото)

Війна, Новини, рубрика призабуті імена, Суспільство

«Як би нам цього не хотілося, але війна – надовго!», – такі слова написав Любомир Бордун в одному з останніх дописів на своїй сторінці у Фейсбук.

Завжди чесний, принциповий, справедливий, той, хто єдиний говорив правду про цю війну, якби болячи це не було – таким був наш коломиянин Любомир, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Ми хочемо вірити в дива, але це не той випадок. Все залежатиме від нашого та “їхнього” ресурсів: людського, військового та економічного.

Тому Чоловіки, які “не вміють”, “не готові”, “не …” – змиріться з думкою, що завжди “питляти” не вийде і вам прийдеться взяти в руки зброю.

Але у вас є ще час! То ж вчіться та готуйтесь, особливо морально та фізично!

Всього іншого вас навчать – головне бажання і сила волі!

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті турботливого батька, люблячого чоловіка, сина, щирого друга, кращого колеги, справеднивого начальника, чесного українця.

Вічна та світла пам’ять Герою України Любомиру!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.