ГУР гарантує $100 000 за полоненого ексватажка «ДНР» Гіркіна, який воює проти України

Війна, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство
Українська розвідка гарантує 100 тисяч доларів винагороди за полоненого колишнього ватажка бойовиків так званої «ДНР» Ігоря Гіркіна-Стрєлкова.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України, пише Місто.

Як стало відомо із повідомлень російських та сепаратистських ресурсів, ексватажок «ДНР» Гіркін вирішив поновити свою участь у війні проти України.

Після цього низка громадських діячів України запропонували винагороду тому, хто спіймає Гіркіна у полон. До «акції» долучилися активіст Сергій Стерненко, музикант та військовий Тарас Тополя, військовий Валерій Маркус, український тенісист-чемпіон Сергій Стаховський та голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. Кожен з низ пообіцяв по 10 тисяч доларів за Гіркіна.

Після цього Головне управління розвідки оголосило, що гарантує виплату у 100 000 доларів за передачу Ігоря Гіркіна-Стрєлкова в український полон, оскільки він є одним із найвідоміших російських терористів.

Нагадаємо, в Україні проти колишнього «міністра оборони» самопроголошеної «ДНР» порушили низку кримінальних справ за терористичну діяльність, тортури, вбивства та порушення державного суверенітету.

Також Гіркін оголошений Нідерландами в міжнародний розшук у справі про збиття цивільного Boeing 777 рейсу MH17.

Інформацію про Гіркіна можна передавати розвідникам передавати за номером: ‎+380 93 117 5809. Зв’язок через месенджери Viber, WhatsApp, Telegram, Signal.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.