В Івано-Франківську піймали дівчину з наркотичною посилкою в 280 тис. грн

Кримінал, Новини

При перевірці вмісту посилки, поліціянти виявили два пакети із канабісом вагою близько кілограма.

Прикарпатські правоохоронці викрили наркозбувачку, передає Depo.Прикарпаття за інформацією пресслужби силовиків, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Співробітники поліції задокументували протиправні дії 21-річної мешканки Івано-Франківська. Оперативники викрили її під час отримання посилки з партією наркотиків. Вартість наркотичних речовин за цінами “чорного ринку” становить близько 280 тисяч гривень. Всі обставини злочину слідчі з’ясують у ході досудового розслідування.

Правоохоронці кількох відомств зупинили жінку. Під час поверхневої перевірки у неї виявили поштове відправлення. При перевірці вмісту посилки, побачили два пакети із речовиною, схожою на наркотичний засіб “канабіс”, вагою близько 1 кг.

Оперативники з’ясовують джерело походження наркотиків, вони направлені на експертизу.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Після проведення експертного дослідження та проведення усіх слідчих дій, вирішуватиметься питання про повідомлення порушниці підозри та обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією.

Проводяться заходи зі встановлення спільників фігурантки, інших можливих каналів придбання та розповсюдження наркотичних засобів на території області.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.