На Прикарпатті діти подарували українським захисникам власноруч розписані футболки (відео)

Новини, Суспільство

Яскраві, патріотичні і головне – зроблені з любов’ю. Такі, розмальовані власноруч футболки, прикарпатські діти подарували українським захисникам, які наразі перебувають на лікуванні.  

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сюжет РАЇ.

У лікарні, до якої діти завітали в першу чергу, своїми подарунками потішили понад десять українських захисників. В їх числі і Петро Яцура. Каже пішов на війну добровольцем півтори роки тому.

Нині ж відновлює здоров’я після непростого поранення. Отримати такі подарунки від дітей, каже чоловік, було в першу чергу не очікувано і звичайно ж приємно. Такою підтримкою наших дітей, зізнається воїн – вражений.

Авторкою такої ініціативи є Наталія Павлюк. В ній, каже жінка, вирішила поєднати корисне з практичним. Адже головна мета проєкту, зазначає Наталія Павлюк  –  подарувати підтримку та затишок і дітям, і воїнам.

Втілили дану ініціативу в життя спільно із учасниками “Ротаракт клубу” в Івано-Франківську. А також за співпраці із обласною адміністрацією. Загалом, в рамках даної благодійної ініціативи, діти розмалювали для українських воїнів дві сотні футболок.

Детальніше у відео:

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.