90 курсантів Луганського університету внутрішніх справ склали присягу в Івано-Франківську (фото)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську 90 курсантів Луганського державного університету внутрішніх справ імені Дідоренка урочисто склали присягу працівника Національної поліції та отримали спеціальні жетони.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Патрульної поліції України.

Новобранців привітав заступник міністра внутрішніх справ України Ігор Бондаренко, який був на присязі.

“Ми пишаємося, що в цей непростий воєнний час ви обрали професію правоохоронця, захисника, служителя закону. Віримо, що ви віддано та сумлінно служитимете українському народові та українській державі, плекатимете в собі кращі людські риси, будете гідно нести звання курсанта та станете прикладом професійної майстерності”, — сказав Ігор Бондаренко.

90 курсантів Луганського університету внутрішніх справ склали присягу в Івано-Франківську
Фото: Facebook/Поліція Івано-Франківської області

Також заступник міністра вручив нагрудні знаки та подяками кращим працівникам навчального закладу, прикарпатським поліцейським, рятувальникам, прикордонникам, міграційникам та співробітникам Головного сервісного центру МВС.

Крім того, першокурсників привітав ректор Луганського університету Віталій Комарницький. Опісля в супроводі оркестру курсанти пройшли урочистим маршем.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.