“Всьо, батюшка, валім”: московський піп стріляв із гранатомета по українцях (відео)

Війна, Новини, Політика

Представник Московської духовної академії заявив, що бореться з НАТО, і здійснив під запис на камеру постріл із гранатомета.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ТСН.

У Мережі опублікували відео з російським священнослужителем, який стріляє з гранатомета разом з окупантами.

Відповідні кадри з’явилися у четвер, 13 жовтня, у Twitter російського блогера Рустема Адагамова, який вимушено живе в Празі.

На відео видно молодого чоловіка в рясі, який стоїть поруч із військовими, тримаючи на плечі гранатомет. Перед тим, як здійснити постріл, священник заявив: “Московська духовна академія бореться з НАТО”.

Інформації про місце стрільби та час, коли вона відбувалася, немає.

Після здійсненого пострілу один із військових говорить до священнослужителя: “Всьо, батюшка, валім”. З цього можна зробити висновок, що вогонь вівся в бік позицій ЗСУ, тому окупанти поспішили залишили місце, щоб не потрапити під вогонь у відповідь.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Д

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.