Бійці Добровольчого формування Нижньовербізької громади склали присягу на вірність Українському народові (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Сьогодні в Нижньовербізькій громаді бійці Добровольчого формування склали присягу на вірність Українському народові.

На урочистій присязі були присутні голова Коломийської військової адміністрації Любомир ГЛУШКОВ, військове керівництво та керівництво громади. Благословляв добровольців військовий капелан о. Михайло ДЗЮБА.
Про це повідомляють на сторінці Нижньовербізької сільської ради, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
Як зазначається, за кошти сільського бюджету для всіх членів формування закуплено військову форму.
“Це вже другий підрозділ, який сформований та буде виконувати завдання пов’язані з територіальною обороною на теренах Коломийщини, у відповідності до Закону України “Про основи національного спротиву”. Вітаю наших захисників з прийняттям присяги!” – написав у фейсбуці Любомир Глушков і опублікував фото з події.

Довідково:
Добровольче формування – це воєнізований підрозділ, сформований на добровільній основі з громадян України, які проживають у межах території відповідної територіальної громади, та призначений для участі у підготовці та виконанні завдань територіальної оборони.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.