Упродовж вечора 10 жовтня жителі Франківщини на 15% зменшили споживання електроенергії

Економіка, Новини, Суспільство

Упродовж вечора 10 жовтня жителі Івано-Франківщини зменшили споживання електроенергії на 15%.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речницю “Прикарпаттяобленерго” Юліану Гойло.

З її слів, енергетики рекомендують ще протягом кількох днів обмежити споживання електрики через ракетні удари РФ по об’єктах критичної інфраструктури.

“Зараз Львівщина на 30% перебуває без електроенергії. Там проводитимуть ремонтні роботи. Тому, думаю, без фанатизму, але варто було б економити. У нашій області все спокійно, але ми не можемо рекомендувати людям, наприклад, мерзнути”, — сказала Юліана Гойло.

На Facebook-сторінці “Прикарпаттяобленерго” інформують, що пік споживання електроенергії розпочинається о 18:00. Енергетики рекомендують зменшити використання домашніх приладів увечері, натомість користуватися ними вдень чи вночі.

“Більш ощадливе використання освітлення у вечірні години полегшить навантаження на енергосистему. Наступні кілька днів зробімо все можливе, щоб мінімізувати споживання електроенергії з 18:00 до 23:00”, — звертаються на сторінці “Прикарпаттяобленерго”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.