Мер Франківська просить не ходити біля будинків у центрі міста та об’єктів критичної інфраструктури

Новини, Політика, Суспільство

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків просить жителів та гостей міста до кінця тижня не ходити біля будівель у центрі міста та об’єктів інфраструктури.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на під час онлайн-звернення на Facebook-сторінці.

“Дуже важливо зараз реагувати на тривогу, бо небезпека є. Ворог програє на фронтах, тому хоче залякати нас, хоче показати, що може дістати будь-яку територію України. Не нехтуйте тривогами, особливо велика небезпека є упродовж цих днів”, — сказав Руслан Марцінків.

Міський голова Франківська радить не проходити біля будинків у центральній частині міста, зокрема тих, де перебувають представники влади, а також об’єктів інфраструктури, які відповідають за електро-, газо- та водопостачання.

“Ворог розуміє, що йде зима, і вдаряє по тих об’єктах. Також звертаюся до роботодавців, щоб вони максимально сприяли працівникам, які не можуть залишити дітей, адже садки до кінця тижня будуть зачинені, а навчання у школах відбуватиметься дистанційно. Також прошу все-таки максимально обмежувати електроспоживання у вечірній час, це — вимушені кроки”, — додав Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.