Армія терористів: Міноборони РФ слідом за ПВК “Вагнер” почало вербувати на війну в’язнів

Політика, Суспільство

Російське міністерство оборони з кінця вересня почало вербувати на війну в Україну в’язнів колоній, як це до цього робила ПВК “Вагнер”.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російське видання “Важные истории”.

Про те, що оборонне відомство зайнялося вербування, виданню розповіли два джерела з-поміж родичів ув’язнених в ВК-3 Рязанської області та ВК-4 Ставропольського краю.

Обидві – так звані “червоні колонії”, де тримають  колишніх співробітників силових структур.

За даними джерел, Міноборони пропонує долучитися до так званого батальйону “Шторм”, створеного на базі Південного військового округу. Перших завербованих могли вивезти з ВК-4 у ніч на 11 жовтня.

Повідомляється, що умови контракту пропонуються аналогічні тим, які у ПВК “Вагнер”, але довіра до військових у в’язнів більша.

ЗМІ припускають, що Міноборони вербує у “Шторм” тільки засуджених, які утримуються в колоніях для колишніх співробітників.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.