У Кривому Розі вибухи вдруге за день, ППО знищила два дрони

Кримінал, Новини, Політика

У Кривому Розі Дніпропетровської області вдруге за цей день лунають вибухи, які могли спричинити дрони-камікадзе. 

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову ВЦА Кривого Рогу Олександра Вілкула, “Суспільне“, голову Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка.

“Вибухи у Кривому Розі. Попередньо – дрони-камікадзе “Шахіди”.

Кореспонденти “Суспільного” повідомили про звуки вибухів у Кривому Розі о 17:41, тоді як повітряну тривогу не оголошували.

Згодом Резніченко повідомив гарні новини: “Наша ППО знищила над Кривим Рогом два дрони-камікадзе Shahed-136. Вони були спрямовані ворогом для атаки критичної інфраструктури області”.

Вранці 10 жовтня по місту вже був ракетний удар. Через руйнування об’єкта енергетичної інфраструктури у Тернівському та частково Покровському районах міста зникла електрика та вода, повідомляв Вілкул.

Також вранці був ракетний удар по Дніпру та масовані атаки по низці інших обласних центрів України, включно зі столицею Київ.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.