Синоптики дали прогноз погоди на неділю, дев’ятого жовтня (карта)

Новини, Суспільство, Туризм

Погода в Україні в неділю 9 жовтня залишатиметься теплою – вируватиме “бабине літо”. Однак в деяких регіонах можливе похолодання та невеликі дощі.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Так, середня температура повітря в Україні становитиме +18…+21 градус. Прохолодніше буде хіба на Півночі та подекуди – в Центрі. Наприклад, у Черкасах, Чернігові та Сумах – +15…+19.

Неділя трохи “зіпсує репутацію” бабиного літа

Синоптикиня Наталка Діденко зазначила, що атмосферний фронт принесе невеликі дощі вночі та вранці на Захід, а вдень – на Північ України та на Вінниччину. В інших регіонах буде сухо та тепло.

“Холоднішого язика покаже атмосфера на півночі, через Вінниччину аж до Чернівецької області, +12+16 градусів”, – додала Діденко.

У Києві – місцями невеликий дощ та незначне похолодання до +15, +16 градусів. Проте надалі знову обіцяють суху погоду.

В Івано-Франківську прогнозують – +21.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.