Калуський “Легіон” стартував у хокейному чемпіонаті з поразки від херсонського “Дніпра”

Новини, Суспільство

8 жовтня у Калуші на “Нафтохімік-Арені” місцевий хокейний клуб “Легіон” поступився херсонській команді “Дніпро” з рахунком 4:7. Це — дебютна гра “Легіону” в Українській хокейній лізі.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на YouTube-каналі Федерації хокею України.

У першому періоді матчу “Легіону” вдалося забити тричі. Гості відповіли одним влучним кидком. За підсумком другого періоду, херсонська команда скоротила відставання від калушан та зрівняла рахунок. Утім на останній хвилині другого періоду команда з Калуша знову змогла закинути четверту шайбу й вирватися вперед із рахунком 4:3.

На початку третього періоду гравці “Дніпра” наздогнали суперників. Коли до завершення зустрічі залишалося 5 хвилин, арбітр дискваліфікував захисника “Легіону” Павла Тарана за порушення правил. Калушанам довелося догравати в меншості.

Херсонці скористалися такою перевагою та закинули три шайби за 44 секунди. У підсумку рахунок склав 4:7 на користь херсонської команди.

Трьома закинутими шайбами у ворота суперника відзначився 20-річний гравець “Дніпра” Денис Бородай. У калуській команді двічі відзначився Владислав Луговий.

15 та 16 жовтня “Легіон” прийматиме у Калуші команду “ХК Київ”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.