Зеленський вражений боягузливістю росіян: Хочуть бути шашликами – хай приходять

Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський вражений тим, наскільки люди в Росії бояться висловити свої думки й боротися за свої права.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського в інтерв’ю ВВС.

“В цілому я вражений, наскільки люди там бояться всього, наскільки люди там бояться просто висловити свої думки, бояться зробити це навіть в соцмережах, вийти на вулиці, боротися за свої права.

Ця логіка для мене є незрозумілою, хоча я знав там багато людей. Але ми настільки різні люди.

Що з ними сталося за ці пару десятків років, що з ними сталося, що він (росіянин – Ред.) боїться вийти на вулицю, бо його будуть бити і заберуть за ґрати. І він навіть готовий, що його мобілізують силою, і тут він здається в полон”.

Зеленський вважає, що росіяни “повинні боротися за себе, виходити, писати, говорити”.

“Зараз мобілізовані діти ці, без автоматів, без бронежилетів, їх кидають, як м’ясо. Якщо вони хочуть бути шашликами, добре, хай приходять. Якщо вони все ж таки люди і вони вважають, що це їхнє життя, то вони повинні боротися”, – сказав він.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.