Окупанти хочуть вивезти з Херсонщини дітей та людей похилого віку

Новини, Політика, Суспільство

Дітей із батьками, а також літніх людей із Херсонської області на кілька тижнів “запросять” в регіони Росії, заявив гауляйтер Кирило Стремоусов.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “РБК“.

“На сьогоднішній момент ухвалено рішення… Ми готові на час важкого періоду, тому що укронацисти обстрілюють місто, зараз Ростовська область, Краснодарський край запрошують на відпочинок дітей, батьків, людей похилого віку.

Буквально із завтрашнього дня працюватимуть центри, ми дамо телефони, щоб люди могли зв’язуватися… На час зачистки від нацистів… периметра вздовж Херсонської та Запорізької областей будемо потихеньку на кілька тижнів запрошувати в Крим, Ростовську область Краснодарський край”.

Губернатор Краснодарського краю підтвердив, що “в разі потреби” регіон готовий прийняти і розмістити “до десяти тисяч дітей з дорослими з Херсонської області”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.