Футбольний клуб “Прикарпаття” переміг “Епіцентр” із Хмельниччини

Новини, Суспільство

Футбольний клуб “Прикарпаття” з рахунком 1:0 переміг команду “Епіцентр” із Кам’янця-Подільського Хмельницької області. Матч відбувся 8 жовтня на франківському стадіоні “Рух” у межах сьомого туру чемпіонату Першої ліги України з футболу.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Гру транслювали на офіційному YouTube-каналі Професіональної футбольної ліги.

Єдиний гол у поєдинку господарі забили на шостій хвилині зустрічі. Захисники “Епіцентру” збили у штрафному майданчику нападника франківської команди — арбітр призначив пенальті. Влучним ударом з 11 метрів відзначився капітан “Прикарпаття” Василь Цюцюра.

За підсумком семи турів франківська команда посідає четверте місце у турнірній таблиці чемпіонату Першої ліги України з футболу. В активі “Прикарпаття” — 10 очок. Наступний матч команда з Івано-Франківська зіграє 14 жовтня у Житомирі проти місцевого “Полісся”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.