На війні загинув 43-річний командир взводу з Прикарпаття Олег Гудак

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

У бою з російськими окупантами на Миколаївщині загинув 43-річний військовослужбовець Олег Гудак з Калуша, що на Івано-Франківщині.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Калуської міської ради.

Як ідеться у дописі, Олег Гудак був командиром 2 стрілецького взводу 1 стрілецької роти одного з підрозділів ЗСУ. Воїн загинув 3 жовтня у бою з армією РФ неподалік села Мирне Миколаївської області.

“Йшли наступальні дії і був запеклий бій з російськими окупантами. Під час обстрілів з танків, вогневої артилерії та стрілецької зброї старший лейтенант Олег Гудак, проявивши хоробрість та відвагу, загинув. Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, родині, друзям нашого захисника”, — пишуть на сторінці Калуської міської ради.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.