Магучіх увійшла у топ-3 претенденток на звання “Найкраща легкоатлетка року”

Новини, Суспільство

Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх увійшла у топ-3 претенденток на звання найкращої легкоатлетки 2022 року у Європі.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Суспільне Спорт”.

Федерація легкої атлетики Європи (European Athletics) оголосила фіналісток премії Golden Tracks у номінації “Найкраща європейська атлетка 2022 року”.

Серед десяти претенденток експерти та вболівальники обрали топ-3 найкращих, до якої ввійшла українка – бронзова призерка Олімпійських ігор-2020 і дворазова віцечемпіонка світу зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх.

За номінацію українка боротиметься з цьогорічною чемпіонкою світу з семиборства Нафіссату Тіам (Бельгія) та найкращою бігункою Європи на 400 метрів із бар’єрами Фемке Бол (Нідерланди).

Одним із головних досягнень Магучіх у цьому сезоні стало друге поспіль “срібло” на чемпіонаті світу. Крім того, Ярослава принесла Україні перше в історії “золото” чемпіонату Європи в жіночих стрибка у висоту та вперше в кар’єрі перемогла на чемпіонаті світу в приміщенні й фіналі Діамантової ліги.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.