Збирала гриби: на Прикарпатті розшукали жінку, яка заблукала у лісі

Новини, Суспільство, Туризм

Рятувальники відшукали жінку, яка заблукала в лісовому масиві поблизу села Рибне.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головному управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так, 4 жовтня о 18:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення від чоловіка про те, що під час збирання грибів його дружина втратила орієнтир й заблукала в лісовому масиві поблизу села Рибне Івано-Франківського району.

Для проведення пошукових робіт направили рятувальників пошуково-рятувального відділення міста Івано-Франківськ, у складі 5 осіб, з них двоє кінологів з собаками.

Рятувальники знайшли в лісі жінку, жительку Івано-Франківська, 1974 року народження, та в задовільному стані супроводили до села Рибне, де передали родичам.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.