У Івано-Франківську відкрили меморіальну дошку загиблому Герою Андрію (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Суспільство

На території Івано-Франківського ліцею №24 відкрили та освятили анотаційну дошку нашому захиснику Андрію Калину.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі написав міський голова Руслан Марцінків, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГК.

Солдат 80 окремої десантно-штурмової бригади загинув під час масованого обстрілу біля села Підлісне Луганської області.

Вшанувати пам’ять загиблого героя прийшли батьки, рідні, друзі, учні та педагоги школи, в якій навчався Герой.

“Страждаю… але глибоко в душі щаслива, що таких синів не забувають у Франківську. Відкривають їм пам’ятні, увіковічнені дошки, такі, які відкрили моєму сину. Я горда за свого сина, за свого Андрія. Я дуже пишаюся ним. Дуже-дуже”, – зізнається мати загиблого Героя Надія Калин.

Україна платить надзвичайно велику ціну за незалежність. Кожен із загиблих воїнів повинен залишитися в пам’яті, а вдячність за їхні подвиги – продовжувати жити у серцях українців. Тому в Івано-Франківській громаді встановлюють меморіальні дошки загиблим захисникам на фасадах навчальних закладів, де вони здобували освіту.

Пам’ятна дошка Андрію Калину стала вже 36-ою на території Івано-Франківської громади.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.