Зеленський: перспектива бойових дій очевидна – все більше окупантів намагаються втекти

Війна, Новини, Суспільство

Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні повідомив, що російська армія зазнає все більших втрат і дедалі більше окупантів намагаються втекти.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на відеозвернення Зеленського.

“Тривають жорсткі бойові дії на багатьох ділянках фронту. Але перспектива цих бойових дій залишається очевидною – дедалі більше окупантів намагаються втекти, дедалі більше втрат зазнає ворожа армія, дедалі більше розуміння того, що Росія зробила помилку, пішовши війною проти України”.

За його словами, мобілізовані росіяни не підготовлені до бойових дій в Україні. “Але російському командуванню просто потрібні якісь люди – і будь-які, щоб поставити їх на місце загиблих. А коли й ці нові загинуть, відправлять іще людей. Так воює Росія. Так вона і програє”, – зазначив президент.

Він також повідомив, що продовжився наступ нашої армії, звільнено населені пункти в кількох областях.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.