На шапку: в Івано-Франківську відбувся благодійний концерт

Новини, Суспільство

Вчора, відбувся благодійний концерт На_шапку. Виручені кошти підуть на обладнання в Онкогематологічне відділення ІФ ОДКЛ Обласної дитячої лікарні.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу організації.

“Відкривав програму Військовий оркестр Івано-Франківського полку Нацгвардії під орудою Арсена Галюка. Завжди тримають стрій, ритм і настрій у прямому і переносному значеннях. У їх виконанні бездоганно звучить все – від зіркової “Стефанії” до народної пісні. А коли військові виконують твір, який присвячений полеглим побратимам – стримати сльози – неможливо”, – йдеться у дописі.

Після оркестру свої авторські твори та відомі українські пісні виконував Андрій Маврик. Продовжили програму артисти продюсерського центру Star Team.

Співачка SANNA нещодавно повернулася в Україну після 20 років життя в США. Дівчина розповіла, що її покійний батько був справжнім козаком. І він поділився з нею любов’ю до козацьких давніх пісень. У її виконанні давні мелодії звучали по-особливому чуттєво, а її авторські пісні – заворожували.

Продовжила концерт учасниця проєкту Голос Країни-12 Каріна Столаба. Юна співачка харизматично, ніжно і ефектно виконувала українські хіти під супровід гітари – Григорій Гринюк.

Завершив сьогоднішній концерт феєричним виступом переможець Голосу країни – Сергій Лазановський. Глядачі на площі співали разом з артистом. І ще довго після завершення концерту в середмісті лунало “ЗСУ – файно мочать мockaля”! А “Червону калину” разом із Сергієм співали наймолодші глядачі.

“За сьогоднішній вечір ми зібрали 28 630 грн та 15 євро готівкою і 1952 грн на рахунок! Це неймовірний результат”, – додають у пресслужбі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.