Прикарпатські рятувальники працюватимуть у звільнених селах і містах Харківщини

Війна, Новини, Суспільство

49 прикарпатських надзвичайників допомагатимуть своїм колегам у щоденній роботі, а також розбиратимуть завали у звільнених від військових РФ селах і містах Харківщини. 2 жовтня на Схід вирушив зведений загін Держслужби з надзвичайних ситуацій Івано-Франківської області.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речницю Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Христину Перцович.

“Саме цей зведений загін їде на схід України вперше. Прикарпатські надзвичайники підсилюватимуть роботу рятувальників на місцях: гаситимуть пожежі, допомагатимуть людям, розбиратимуть завали та проводитимуть аварійно-рятувальні роботи”, — каже Христина Перцович.

З її слів, у складі цього загону піротехніків немає. Проте вибухотехніків неодноразово залучали до розмінування Київщини, уже відбулося декілька їхніх ротацій.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.