Поблизу Лимана звільнили 5 населених пунктів – Східне угруповання військ

Новини, Політика

Збройні сили України звільнили 5 населених пунктів поблизу Лимана Донецької області – зараз там тривають стабілізаційні заходи.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речника Східного угруповання військ Сергія Череватого в ефірі національного марафону новин 1 жовтня.

“Російське угруповання в районі Лимана оточене. Населені пункти Ямпіль, Новоселівка, Шандриголове, Дробишеве, Ставки звільнені. Там тривають стабілізаційні заходи”.

За його словами, в районі Лимана в оточення потрапили близько 5-5,5 тисяч окупнатів.

Водночас Череватий зазначив, що зараз важко назвати точну кількість росіян, які перебувають у “котлі”,  оскільки постійно ведуться бойові дії, які “відмінусовують” живу силу окупантів, також деякі групи росіян намагалися прорватися, але завдяки ЗСУ ці спроби були “не дуже вдалі”.

Речник Східного угруповання військ також додав, що окупанти задаються в полон, є багато вбитих та поранених серед росіян, але операція зі звільнення Лимана ще не завершена.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.