Ніс пораненого побратима 4 км. Як на фронті воює далекобійник з Івано-Франківська на позивний Ярик (фото)

Новини, Суспільство

Боєць на позивний Ярик з Івано-Франківська служить у стрілецькій роті 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. Чоловік повернувся з Польщі, щоб захищати Україну.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку військового формування.

До повномасштабного вторгнення РФ Ярик працював водієм-далекобійником у польській компанії. 24 лютого усе змінило. Чоловік вирішив повернутися на Батьківщину.

“Увесь час переглядав новини з України, вночі не зміг заснути. Тому вирішив повертатися і захищати рідну землю. Роботодавець не хотів відпускати, але мене вже було не зупинити”, — розповідає “Ярик”.

Спочатку чоловіка записали в роту матеріально-технічного забезпечення, та пізніше Ярик перевівся до стрілецької роти, йдеться у дописі.

Боєць розповів, що на фронті найбільше запам’яталася спецоперація зі звільнення одного з населених пунктів. Тоді військовим довелося нести поранених побратимів приблизно 4 км, адже автівки “швидкої” під’їхати не могли. Одного з поранених виніс Ярик.

“У нас — дуже сміливі хлопці. Вони моментально оцінюють ситуацію на полі бою й ефективно реагують, бентежачи ворога”, — каже Ярик.

Ніс пораненого побратима 4 км. Як на фронті воює далекобійник з Івано-Франківська на позивний Ярик
Чоловік служить у стрілецькій роті. Фото: Facebook/68 окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуша

На запитання, що його мотивує продовжувати боротьбу, воїн відповідає: “Я тут заради своїх дітей та майбутніх онуків. Щоб їм ніколи не довелося брати в руки зброю. Саме нашим дітям ми присвятимо прийдешню перемогу!”

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.