Івано-Франківськ “візьме під опіку” одне із деокупованих міст на Харківщині — міський голова Марцінків

Новини, Політика, Суспільство

Івано-Франківськ візьме “під опіку” та допомагатиме відновлюватися одному із деокупованих міст на Харківщині.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на онлайн-звернення міського голови Руслана Марцінківа.

З його слів, попередньо, Івано-Франківськ відповідатиме за місто Вовчанськ.

“Вчора (29 вересня — ред.) говорили з мерами й домовилися про те, що зараз кожне місто візьме під опіку одне з деокупованих. Попередньо, Івано-Франківськ відповідатиме за місто Вовчанськ. Пам’ятаємо, що сьогодні від місцевого самоврядування теж багато залежить, від нашої допомоги, тому прохання з розумінням до цього поставитися. Україна у нас одна і єдина сьогодні цінність — збереження Української держави”, — сказав Руслан Марцінків.

Що відомо

Інформація про деокупацію Вовчанська на Харківщині з’явилася 12 вересня. У цей день у місті замайоріли прапори України. Вовчанськ армія РФ окупувала у перший день повномасштабного вторгнення.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.