ISW прогнозує, що на Росію може чекати колапс під Лиманом

Новини, Політика, Суспільство

Аналітики Інституту вивчення війни заявляють, що РФ не реагує на поточні втрати росіян під Лиманом і не готується до колапсу на цій ділянці фронту, на їхню думку, це ще більше знизить моральний дух росіян.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ISW.

Інститут припускає, що крах Лиманського котла, ймовірно, матиме серйозні наслідки для російського угруповання на півночі Донецької та західній частині Луганської областей і може дати змогу українським військам загрожувати російським позиціям уздовж західного кордону Луганської області та на ділянці Сєвєродонецьк-Лисичанськ.

Також ISW зазначає, що Міністерство оборони РФ не реагує на поточні втрати росіян під Лиманом і не готується до колапсу на цій ділянці фронту, що, ймовірно, ще більше знизить і без того низький моральний дух росіян.

Крім того, майбутні успіхи України в критично важливих районах Донецької та Луганської областей “можуть вбити додаткові клинці між російськими націоналістами та військовим керівництвом, а також між російськими військами та їхнім командуванням”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.