Депутатів кличуть в Кремль, де в п’ятницю Путін “приєднуватиме нові території”

Війна, Новини, Політика

Члени нижньої палати російського парламенту отримали запрошення до Кремля, де відбудеться “церемонія підписання договорів про вступ до складу Росії нових територій”.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пропагандистське російське агентство “РИА Новости“.

Депутат Денис Парфьонов повідомив, що депутатам Державної Думи розіслали запрошення на 30 вересня до Кремля, де о 15:00 розпочнеться захід за участю Володимира Путіна”.

Пізніше прессекретар Путіна Дмитро Пєсков повідомив, що в цей час в Кремлі відбудеться “церемонія підписання договорів про вступ до складу Росії нових територій”. В ній візьме участь Путін, який виступить із промовою.

Голова Ради Федерації Валентина Матвієнко повідомила, що Рада Федерацій може розглянути питання про входження окупованих територій України до складу Росії 4 жовтня, якщо підсумки псевдореферендумів будуть “позитивними”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.