Окупанти почали озвучувати результати своїх псевдореферендумів

Новини, Політика

Ставленики Росії в окупованих частинах Запорізької, Херсонської і Луганської областей уже оголосили результати своїх псевдореферендумів.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російське пропагандистське агентство “РИА Новости

Так звана місцева “ЦВК” на окупованій території Запорізької області відрапортувала, що за підсумками підрахунку 100% бюлетенів 93,11% “виборців проголосували за входження регіону до складу Росії”.

На окупованій Херсонщині окупанти озвучили показник 87,05% голосів підтримки за приєднання до Росії.

Пізніше в так званій “ЛНР” озвучили свої результати – 98,42% “за”, а в “ДНР” нібито за входження до складу Росії – проголосували 99,23%. Терористи заявляють, що явка – 97,51%.

Нагадаємо, що ці області частково окуповані, а так звані “референдуми”, які організувала Росія на окупованих територіях абсолютно нелегітимні.

Жодна країна світу ще не заявила, що визнає їхні результати. Окрім Росії.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.