Медики області вкотре нагадують про необхідність вакцинації від COVID-19

Здоров'я, Новини, Суспільство

Сьогодні на базі Державної установи «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» відбувся «круглий стіл» з питань проведення в області вакцинальної кампанії.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бріз.

Участь у зібранні взяли представники партнерських організацій, залучені для сприяння вакцинації населення Івано-Франківщини.

Обговорили ситуацію із захворюваністю на COVID-19 в області та стан вакцинальної кампанії. Окрему увагу звернуто на проведенні інформаційно-комунікаційної кампанії, пов’язаної із загальною вакцинацією населення, комунікаційні виклики в ході кампанії вакцинації, впровадженні карантинних обмежень та можливості тестування жителів краю.

«Маємо на меті сформувати партнерські відносини та залучити відповідні організації та індивідуальних осіб до проведення комунікації щодо необхідності вакцинації», наголосив генеральний директор ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерство охорони здоров’я України» Руслан Савчук.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.