Україна щодня втрачає близько 50 захисників, – Зеленський

Новини, Політика, Суспільство

Президент України Володимир Зеленський розповів, що у війні проти Росії Україна щодня втрачає близько 50 своїх військовослужбовців.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Ouest France, заяву глави держави в інтерв’ю французьким ЗМІ.

“У нас є оцінки втрат за добу, вони не точні. Це близько 50 осіб на добу. Але це не точні цифри, бо невідомо, скільки солдатів та мирних жителів залишилося на території”, – сказав президент.

За словами Зеленського, він має у своєму розпорядженні точні дані про втрати у ЗСУ, проте не хоче їх розкривати.

“Головне запитання – точні дані. У мене є дані, які я отримую і які мені надають. З цифрами треба бути дуже обережним, тому що йдеться про людські життя. Позиція наших військових не в тому, щоб надати точну кількість убитих чи поранених українських військовослужбовців”, – наголосив глава держави.

Також президент заявив, що втрати українських військових уп’ятеро менші, ніж втрати російських солдатів. 

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.