У бою з окупантами загинули два воїни з Івано-Франківщини Валерій Шихов та Руслан Куціль

Війна, Новини, Суспільство

У бою з окупантами загинули два прикарпатські воїни — Валерій Шихов зі Снятина та Руслан Куціль з Калуша.

Про смерть бійців повідомили на Facebook-сторінках Снятинської міськради та голови Калуської громади Андрія Найди, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

Валерій Шихов загинув 22 вересня під час артилерійського обстрілу на Донеччині, інформують в міській раді. Чоловік був молодшим сержантом, стрільцем мотопіхотного відділення. Військовослужбовцю було 48 років.

Калушанин Руслан Куціль пішов добровольцем до Збройних Сил України. Воїну було 49 років.

Голова громади Андрій Найда просить жителів зустріти загиблого воїна Руслана Куціля. 24 вересня о 17:00 траурна колона вирушить з Калуської центральної районної лікарні, що у мікрорайоні Підгірки. Маршрут скорботного кортежу пролягатиме такими вулицями: Івано-Франківська — Бандери — Грушевського — Винниченка — проспект Лесі Українки — Хмельницького — Євшана.

О 17:30 в палаці культури “Мінерал” відбудеться парастас. Похорон військовослужбовця Руслана Куціля розпочнеться 25 вересня об 15:00 в палаці культури “Мінерал”. Поховають бійця на Алеї слави на міському кладовищі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.