У Росії збираються призвати 1,2 мільйона осіб – ЗМІ

Новини, Політика

У рамках мобілізації в Росії збираються призвати в армію 1,2 мільйона осіб.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Медузу” опозиційний російський сайт.

Він зазначив, що з обласних центрів “рекомендували набирати по мінімуму”, і додав: “Йдуть по сільських районах, там немає ЗМІ, опозиції і більше підтримки (війни – ред.)”.

Одночасно з цим джерело “Медузи”, близьке до керівництва Москви, повідомило, що в столиці планують мобілізувати до 16 тисяч осіб. Цю інформацію підтвердило джерело, близьке до одного з федеральних міністерств.

У Петербурзі призвати збираються близько 3,2 тисячі осіб, додало джерело, близьке до повноважного представництва Північно-Західного федерального округу.

Водночас у коментарі кремлівському виданню ТАСС прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що повідомлення про плани призвати 1,2 млн росіян у рамках часткової мобілізації – брехня.

Також він назвав неправдою більш ранні твердження, що Кремль планує призвати до 1 млн осіб у рамках мобілізації.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.