Звільнені з полону командири “Азова” перебуватимуть у Туреччині до кінця війни – Зеленський

Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський повідомив, що згідно з домовленостями, п’ятеро звільнених командирів “Азова” перебуватимуть у Туреччині до кінця війни.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на главу держави в соцмережах.

“Україна повернула з російського полону 215 героїв. Ми дуже цінуємо внесок всіх, хто долучився до порятунку захисників, і ніколи не забудемо про це.

Щиро дякую президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану за провідну роль у цьому процесі. Ми домовилися, що п’ятеро звільнених командирів “Азова” перебуватимуть у комфортних умовах у Туреччині до кінця війни та зможуть бачитися з родинами.

Також Україна на знак вдячності за допомогу нашій державі визволила з полону Росії п’ятьох громадян Великої Британії, двох – США, громадян Марокко, Швеції, Хорватії. Дякую за сприяння Саудівській Аравії”.

Зеленський наголосив, що Україна пам’ятає про всіх, хто перебуває в російському полоні, і зробить усе для їхнього порятунку.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.