“Я гаспадін Пєсков. Я буду це вирішувати на іншому рівні”: син Пєскова відмовився йти воювати

Новини, Політика

Ведучий каналу “Популярная политика” Дмитро Низовцев у прямому ефірі зателефонував синові прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова Миколі та під виглядом військкома запропонував йому з’явитися для огляду наступного дня о 10 ранку, але той відмовився.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Популярну политику”.

“О 10 ранку, звичайно ж, завтра я не приїду. Якщо ви знаєте, що я “гаспадін” Пєсков, ви повинні розуміти, наскільки це не зовсім правильно, щоб я там перебував. Я буду це вирішувати на іншому рівні. Мені треба зрозуміти взагалі, що відбувається і які в мене є права…

Завтра щоб мене забрали – повірте, це ні вам, ні мені не потрібно. У мене проблеми захищати батьківщину немає, але мені треба розуміти доцільність моєї там появи, я кажу вам про політичні певні нюанси”.

На запитання, чи готовий він записатися добровольцем, Пєсков молодший відповів, що ні.

Зокрема, у нього запитали, чи можна ставити галочку біля його прізвища, чи “згоден піти добровольцем на фронт”?

“Ні, мені таку галочку ставити не треба”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.