На війні загинув боєць з Івано-Франківська Юрій Харкавий

Війна, Новини, Суспільство

У російсько-українській війні загинув військовослужбовець з Івано-Франківська Юрій Харкавий. Цю інформацію кореспондентові Суспільного підтвердив побратим воїна Роман Дячишин.

З його слів, Юрій народився у багатодітній сім’ї, інфлрмує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Юрій Харкавий перший ліворуч. Фото: Facebook/Володимир Глизнер

Юрій Харкавий був учасником АТО. Брав участь у боях за Попасну, Біловодськ, Дебальцеве. Служив у 128 окремій гірсько-штурмовій бригаді.

Начальник відділу Міністерства у справах ветеранів в Івано-Франківській області Володимир Веркалець написав на Facebook-сторінці, що Юрій Харкавий грав за футбольну команду “АТО-Прикарпаття”.

Юрій Харкавий. Фото: Facebook/Ветерани футболу Прикарпаття

“Завжди перед початком гри згадували хвилиною пам’яті загиблих захисників, захисниць України! Серед тих, хто стояв в центрі поля та віддавав шану, завжди був Юра. Тепер шану будуть віддавати і тобі, Юрій Харкавий. Пишу і не вірю, не хочеться вірити, а хочеться, щоб це був просто сон!” — пише Веркалець.

щоденна онлайн-газета Голос ІФ

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.