Окупанти вдарили по Південноукраїнській АЕС – Енергоатом (фото)

Відео-новини, Війна, Кримінал, Новини, Політика

Вночі російські загарбники нанесли акетний удрар Південноукраїнській атомній електростанції, ракета впала за 300 метрів від ядерних реакторів.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на НАЕК “Енергоатом” у Telegram.

“Сьогодні, 19 вересня 2022 року, о 00:20 російська армія здійснила ракетний обстріл промислової зони Південноукраїнської атомної електростанції”.

 
Повідомляється, що ударною хвилею було пошкоджено будівлі АЕС, розбито понад 100 вікон.

Також відключився один з гідроагрегатів Олександрівської ГЕС, яка входить до складу Південоукраїнського енергокомплексу. Крім того, відключилися три високовольтні лінії електропередачі.

“Наразі всі три енергоблоки ПАЕС працюють у штатному режимі. Потерпілих серед персоналу станції, на щастя, немає”, – повідомили в Енергоатомі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.