В Єревані – протест з вимогою виходу Вірменії з ОДКБ (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

У Єревані кількасот демонстрантів зібрались на протест у неділю з вимогою виходу Вірменії з Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ).

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Європейську правду“.

Мітингувальники висунули вимогу вийти з ОДКБ, оскільки організація не вжила ніяких заходів для запобігання атак проти Вірменії з боку Азербайджану.

На акції можна було побачити людей з прапорами Вірменії, ЄС, США і України, а також транспаранти з різними написами: “Дякую, США”, “Зупиніть злочини азербайджанців”, “Ласкаво просимо, Ненсі Пелосі”, “Зупиніть новий геноцид”.

Протестувальники зібрались у день приїзду до Єревана спікерки Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі, яка засудила атаки Азербайджану проти Вірменії.

Пелосі зазначила, що США готові надати підтримку демократії, суверенітету та територіальній цілісності Вірменії.

Говорячи про членство Вірменії в ОДКБ та нещодавню критику на адресу цієї організації з боку Вірменії, Пелосі сказала, що рішення що виходу з цієї організації повинна ухвалювати Вірменія.

В результаті інтенсивних бойових дій, що відбулися 13-14 вересня на вірмено-азербайджанському кордоні, за підтвердженими даними з вірменської сторони загинули 135 військовослужбовців, з азербайджанської сторони – 79.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.