Земляків просять зустріти траурний кортеж із захисником України із Перевозця

Війна, Новини, Суспільство

Сьогодні, 16 вересня, близько 10:00 тіло загиблого Івана Вінтоновича везтимуть з Калуської ЦРЛ у Підгірках у селище Войнилів.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

“Просимо зустріти тіло нашого Героя живим ланцюгом вздовж дороги і віддати йому останню шану”, — йдеться у повідомленні Войнилівської громади.

Раніше йшлося, що під час артобстрілу загинув 41-річний Іван Вінтонович з Перевозця.

З перших днів війни — з 27 лютого — пішов захищати Україну. Служив у Збройних силах України стрільцем стрілецької роти. Виконуючи військовий обов’язок, загинув 13 вересня під час вогневого контакту з противником при відсічі збройної агресії рашистів у Запорізькій області.

За інформацією побратимів, Іван Вінтонович був бійцем 102-ї бригади територіальної оборони ЗСУ і загинув під час артобстрілу.

8 вересня на Запоріжжі загинув 28-річний боєць тероборони з Калуша Євгеній Шишов.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.