У Криму звільнили з посади викладача технікуму за те, що увімкнув пісню «Байрактар»

Війна, Новини, Політика, Суспільство, Туризм
У Криму звільнили викладача Білогірського технікуму Андрія Білозерова, який увімкнув у стінах навчального закладу українську пісню «Байрактар».

Як передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ, про це повідомляє інтернет-видання «Крим.Реалії».

Зазначається, що в соцмережах з’явилося відео, як викладач Білогірського технікуму увімкнув пісню «Байрактар».

Після цього на педагога поскаржилися учні. Він, нібито, також чекав на прихід ЗСУ і казав, що «скоро не буде керченського мосту».

Повідомляється, що після цього викладача звільнили.

Щодо адміністрації Білогірського технікуму проводиться розслідування.

Як повідомлялося, самопроголошений глава Криму Сергій Аксьонов пригрозив кримінальним переслідуванням за виконання українських пісень в окупованому Криму.

Раніше на кримськотатарському весіллі у Бахчисараї діджей Ахтем Гемеджи увімкнув пісню «Ой у лузі червона калина». Після цього «Бахчисарайський районний суд» оштрафував та заарештував шістьох осіб включно з діджеєм, власником ресторану та родичами наречених. Людей обвинувачують у порушенні окупаційного законодавства за двома статтями: про нібито дискредитацію російської армії та громадську демонстрацію забороненої у рф символіки чи атрибутів.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.