Встановив рекорд: прикарпатський майстер вирізав бензопилою найбільшу скульптуру в Україні (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Прикарпатець Олег Пилип’юк встановив рекорд України, вирізавши бензопилою найбільшу скульптуру в Україні. Вона важить приблизно 6 тонн та заввишки 4 м 77 см.

Стоятиме фігура оленя у Сокирянському лісгоспі, розповів Суспільному Олег Пилип’юк, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ

Над виготовленням скульптури майстер працював шість днів.

“Цю роботу я закінчив три тижні тому. Проте лише 13 вересня представники “Національного реєстру рекордів України” змогли зафіксувати рекорд”, — каже Олег Пилип’юк.

Грамоту також отримав організатор заходу — Сокирянське лісове господарство Чернівецької області.

“Лісники роблять рекреаційні місця і так вирішили прикрасити одне з перехресть. Скульптура стоїть поблизу центральної дороги у напрямку Чернівці — Новодністровськ. Поблизу розташований наскельний монастир”, — каже майстер.

За освітою Олег Пилип’юк — також лісник, але захотів спробувати себе у столярстві. Всього навчився сам. Наразі виготовляє не тільки скульптури, але й гуцульські сани.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.